zondag, maart 16, 2008

Kaf Of Koren?

Bij deze post gaat het om conditie, echte interesse, discipline en wilskracht. Bij deze post wordt het kaf van het koren gescheiden binnen de groep fans van de Master... Wie houdt het vol? Wie zit alle VIER de diashows uit? Ik hoor het graag! (Wat is trouwens beter? Kaf of koren? Vingers? Japser?)

Deel 1:



Deel 2
Deel 3
Deel 4
.

7 opmerkingen:

Anoniem zei

Hoe doe je dat?
Heel mooi.
Geniet van je vrije dag morgen.
Bedankt voor al het fraaie nieuws.
Groetjes en tot zaterdag.
Jepa.

JD Westhof zei

Hey mooie dia shows hoor

Pipien zei

Mooie foto's zeg

Vooral die van Marije en het smalle gebouw op de achtergrond, de zebra auto, de verschillende straatbeelden, lekker eten, prachtige gebouwen, de schaaldieren, een cowbow op de straat, hippe jas, een oester etende jerony, prachtig weer gehad zo te zien. Mooie stad!

Feels like SATC

Door jullie verhalen en foto's staat NY ook zeker op mijn reisverlanglijstje.

Liefs Pipien

Jeroen W. zei

Piepjen! NYC is echt fantastisch! En het is er veel relaxter dan je zou denken. Ik zie je morgen he?

Pipien zei

Ja, ik kom je morgen opzoeken. Ik de MC. Tot dan en ja, ik zal eerst bellen :-)

Anoniem zei

Hier een berichtje van nog een volhouder... mooie foto's. Dit reisverslag is ook wel weer een bundeltje waard Master! NY Smitty, wat jammer van de shoppings, ik zie je al lopen ;-). Goede reden om hier weer een keer op pad te gaan! Tot gauw! x Anne

Anoniem zei

Jeoenemans,

Geweldige noten mien beste vrind. Gister een dia avondje, Marvin zong "the Inner City" heel toepasselijk op de achtergrond. Kaf, koren... hmmm. Koren wordt gemaald en word uiteindelijk brood of iets dergelijks. Nuttig dus, zoals je echte vrienden. Kaf, daar maalt niemand om, dat waait weg bij al een klein zuchtje en hoor je niets meer van.

Uw oude 'chinese' vrind

Yap Pi