dinsdag, maart 18, 2008

De Wei Weer In!

Vandaag mocht de Master weer de wei in. Zo snel zijn als korte maar gespierde beentjes hem voortbewegen konden, fietste hij vanmorgen naar de Mediacentrale voor het weerzien met Ruurd, Eddie en Elsa.

Baas Maarten belde al toen hij op de fiets zat, en vertelde dat hij later op de dag langs zou komen. Maar daar kon de Master uiteraard niet op wachten. Opzichtig paraderend in zijn nieuwe leren jekkertje voerde hij weer het hoogste woord. Gelukkig mocht dat voor deze keer.

Nanda ziet de Master pas morgen. Geen probleem, dan trekt ie z'n zwartleren jekkertje gewoon weer aan en vertelt ie alles nog een keer! Yeah!

Nagekomen bericht van Japser:
Kaf, koren... hmmm. Koren wordt gemaald en word uiteindelijk brood of iets dergelijks. Nuttig dus, zoals je echte vrienden. Kaf, daar maalt niemand om, dat waait weg bij al een klein zuchtje en hoor je niets meer van.

Uw oude 'chinese' vrind Yap Pi

6 opmerkingen:

JD Westhof zei

mooie woorden van Yap pi!

Anoniem zei

ik begreep al niet helemaal waar mijn berichtje gebleven was. mwaha.. en wat een eer frontpage op de master zijn blie blablog te staan.

japser

Anoniem zei

Jeroen, is er vrijdag nog iets leuks tedoen in de stad wil anders met de boys even langskomen.
Begrijp wel dat elke stad nu saai lijkt maar prik daar even doorheen

Jeroen W. zei

Hermannus! Jongen, dit weekend is NOT an option. Vrijdag heb ik bal, zaterdag ben ik in Hilversum em zondag ben ik brak. Jullie zijn natuurlijk welkom, maar een ander keertje gaarne!

Gr!

Anoniem zei

Hey Master,
Het was weder fijn in Grun te zijn.
Lekker he zo'n lang weekend.
Succes weer deze week.
Groetjes,
Jepa.

Anoniem zei

Hi die master, hier je uncle.
jazeker, ook in Bhutan de meest gelezen (NL) blog.
Jullie waren toffe gasten in NY en NY smittie moet nog maar eens terug komen om ook lekker te shoppen.
Groeten
Uncle