zondag, december 16, 2007

Doutzen Kroes is een skatje!


Doutzen Kroes kreeg gisteren in de Bres in Leeuwarden de Friese Persprijs 2007 overhandigd, vanwege haar verdiensten voor de Friese taal -en afkomst als internationaal topmodel. Videyou was er aanwezig om felicitaties van de aanwezigen te filmen en deze later aan Doutzen aan te bieden. Normaliter laten we dan een promotieteam aanrukken, maar vanwege de aanwezigheid van zo’n skitterunt skepsel als Doutzen, besloten Elsa (ook niet verkeerd trouwens, lookstechnisch), Maarten en de Master zelf maar aanwezig te zijn.


De Master is eigenlijk nooit zo gecharmeerd van modellen. Hij vindt ze vaak wat botterig, popperig en niet te vergeten veel te lang. De Master is zelfs van mening dat echte topmodellen vooral door vrouwen heel mooi gevonden worden. Dus hij was zeker niet van plan om onder de indruk te zijn van een Fries meisje met een toevallig wel heel fotogeniek gezicht. Dus…

Vanaf dat Ze binnenkwam heeft de Master alleen nog een beetje gestotterd en zich heel overdreven beziggehouden met de laptop die we mee hadden. Lekker veilig naar z’n scherm kijken, de nerd. Pas een half uur later durfde hij iets tegen Haar te zeggen. En er zaten zelfs wat hele zinnen tussen, met komma’s enzo, lang niet gek. Doutzen was zo lief om vriendelijk te blijven glimlachen en zelfs terug te praten, waardoor de Master al snel weer terugverlangde naar z’n laptop.

Elsa beging even later nog een ‘kleine’ vergissing; nadat Doutzen een Videyou had ingesproken, vroeg Elsa of ze hem nog een keer wilde inspreken, maar nu in het Nederlands. “Maar, dat was Nederlands.”, antwoordde Doutzen.



De Master moet toegeven; Doutzen Kroes is een engel. Ze is lief, aardig, heel geinteresseerd, normaal, leuk, en niet te vergeten beeld-schoon. Een skatje!

Vandaag lekker in de skybox bij de FC naar de wedstrijd tegen Willem II gekeken. Marije had kaarten gekregen van een collega. Geen beste pot, maar wel drie belangrijke punten voor Groningen. Tijdens de wedstrijd liet de Z-Side horen dat afzeiken van de tegenstander ook mooi kan. Uit volle borst klonk:

Jingle Bells, Jingle Bells,
Jingle all the way…
Iedereen kan voetballen…
Behalve Willem II. Hey!

Jingle Bells, Jingle Bells,
Jingle all the way…
Iedereen kan voetballen…
Behalve Willem II!

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Potdomme Master.
Wat heb jij toch een mooi beroep!
Volkomen terecht dat je persoonlijk naar Doutzen Kroes bent geweest.
Ga zo door!
Groetjes,
Jepa.

JD Westhof zei

mooie deerne Tonne!

Anoniem zei

Ik heb nog naast Doutzen gewoond. Toen woonde ik in Burgum, dat is maar 6 kilometer verderop.

Anoniem zei

verdikke jaloers hier hoor.
In tegenstelling tot de master zijn licious en modellen wel als twee handen op 1 buik, en modellenbuik wel te verstaan... Dit kan nog steeds die van beide bovengenoemde zijn maar alla