donderdag, december 10, 2009

Het Mastertje Van De Radio!



De Master was vanmiddag koud terug van een meerdaagse trip naar Het Westen toen hij gebeld werd door een Belg. Hij verstond de naam van de man daardoor niet, maar ving wat klanken op: “…vragen…Wistikal…VRT..”. Direct schoot de Master in de media-modus en beantwoordde wat vragen van de aardige meneer.

Toen de Master toch nog eens vroeg met wie het genoegen had, vertelde de man dat hij belde namens Radio 1 en vroeg hij of de Master een interview wilde geven voor het programma ‘De Ochtenden’, dat elke werkdag van 9:00 uur tot 12:00 uur word uitgezonden. Nu is de Master gemiddeld al vrij snel enthousiast (Het Syndroom van Golden Retreiver) maar hierover hoefde hij geen seconde na te denken. “Tuurlijk!”

Je moet weten dat de Master praktisch elke dag naar Radio 1 luistert en tijdens elke autorit Radio 1 op heeft staan. Sterker nog, het enige moment van de week waarop Radio 1 níet opstaat, maar Radio 2, is op zondag tussen 10 en 12. Dan wordt namelijk op Radio 1 OVT uitgezonden, een programma over geschiedenis, het lievelingsthema van de Master. OVT wordt gepodcast en door de Master ‘s avonds in z’n bedje beluisterd.

Maar goed, nadat de Belgische meneer ophing belde niemand minder dan Kristien Hemmerechts, een bekende Belgische mevrouw op om het interview telefonisch te doen. Nu wil het toeval dat de Master zo geschokken was van zijn vorige interview, lees: zijn 651 ‘euh’s in dat interview, dat hij even twijfelde.

Nadat Kristien had beloofd dat ze het de Master zou zeggen als ie weer in de ‘Euh’-modus schoot en ze had gezworen dat een eventuele stroom van ‘euhs’ eruitgeknipt zou worden, ging het interview van start. Of het goed ging?

Luister zelf maar! Tussen 9 en 12 op Radio 1! (Kristien vertelde dat je op de website van Radio1.nl alles nog een week lang terug kunt luisteren)

2 opmerkingen:

Jepa zei

Geweldig verhaal Master. Je wordt wereldberoemd. Ik ga het interview nog beluisteren.
Groetjes,
Jepa.

Japper zei

Hoe ha!! De internationale doorbraak van de Master. The first step in world domination! Ik hoop uh, dat het uh en heel fantastisch uh interview zal blijken.
Ugh!