zondag, september 30, 2007

De Gijs & Mijke show

Wie niet sterk is, moet schattig zijn. Dat geldt in het bijzonder voor Gijs en Mijke, de twee lieve kids van Ries en Suus. Vandaag waren we met z’n achten bij Berth en Lineke, de lieve schoonouders van de Master, in Bedum. Dat zijn dagen waarop Gijs en Mijke hun kans schoon zien om hun status van Prins en Prinses extra te bevestigen.

Berth, een hele mooie jongen en Lineke met Mijke

Nu is de Master een vrind van ieder kind, maar hij heeft een groot zwak voor Gijs en zijn zusje. Ook al is ie de avunt ervoor doorgezakt, een paar seconden na het horen van “Oom Joehoen!” zit ie al weer op z’n knieën om, als een ouwe stier, Gijs door de kamer te rijden.

Vandaag werd er gesjoeld en Gijs zag al snel een rol voor zichzelf weggelegd. Elke schijf die in de 1 terechtkwam, was voor Gijs en werd onder luid gejuich opgestapeld. Als het even te lang duurde voordat er een schijf aankwam, werd ie gewoon voor de poort weggehaald en opgestapeld. Nadat ie een paar keer had gekeken, wilde Gijs het zelf eens proberen. Na een minuut of vijf “Mag Gijs nu?” mocht ie eindelijk.

Hieronder wat foto’s van Gijs, Mijke en de rest.


Tussendoor werd er luid gezongen en gedanst in het Huis op de Prairie. De Master kende deze track niet, maar het klonk goed en zag er zo uit:


Oh ja! Bijna vergeten. Er vindt ‘as we speak’ een grote klusmarathon plaats in huize Smith & Westhof, waarbij de witte vloer een echte houten vloer wordt! Nu hebben we inmiddels de grenen vloer kaalgeschuurd, en weer opgeschuurd, zodat ie klaar is om te olieën. Maar welke kleur moeten we nemen? Kiezen mag uit de drie onderin. Dus pak het stemkastje onder je stoel en maak een keuze!

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Jepa gaat voor de cherry red!
Groetjes.

JD Westhof zei

Hoe gaat het met de knietjes Master?

Anoniem zei

Die tea chest brown heeft minder knoesten zie ik, die zou ik doen. En ook een mooi kleurtje. Heeft de master dit geheel zelf glad geschuurd?! Mijn complimenten, vanachter de PC ziet het eruit als vakwerk. Mzl... Japser