donderdag, mei 31, 2007

Sjampoppel!

Blijdschap alom! Sandra, aka Sannie, aka Sandrine, aka la Giraffe, heeft een nieuwe baan! Ze gaat per vrij direct aan de slag bij Meerstad, een giga-woonproject vlakbij Groningen, als communicatiechef. Na een zeer succesvol sollicitatietraject, waar de Master ook nog hulp kon bieden en een serie zeer gewaagde salarisonderhandelingen, waar de Master wijselijk verre van bleef, was de buit binnen. En dat moest gevierd worden… met sjampoppel!

Zoals bij duurdere flessen nu eenmaal geldt, komt de kurk maar moeilijk los, maar is het sap het wachten meer dan waard!


De Master wordt wat ongeduldig...

Ja, de champagne was lekker en ja, de hapjes ook, maar de Master zat toch niet relaxed. Hij wilde namelijk naar de Grote Markt waar 'De Held van de Mietjeshouse' Armin van Buuren, samen met zijn billenmaat Erick E, de boel aan het dansen probeerden te krijgen. De Master houdt zelf meer van muziek MET ballen, maar als zoiets georganiseerd wordt en het is gratis, dan moet je daar natuurlijk wel bij zijn.

Op naar de stad dus, waar we ons direct ramvast liepen in de menigte. Voor mensen boven de 1.80m is dat niet zo’n ramp (hoewel; zelfs La Giraffe kon weinig zien!), maar voor ons, mediterranere typjes, betekent dat: shiften!

Update 1: Volgens nauwkeurige tellingen kwamen er exact 10.000 mensen naar de Grote Markt om te swingen. Zie deze sfeerimpressies.

Beukie, de trotse vrind van Sannie, zag een mooie plek en enkele minuten later stonden we op het dak van gymzaal Springs, waar Bar Pepper ‘s zomers resideert. Daar was het uitzicht prima, de biertjes goed en d’n luim formidabel. Waarvan akte.


Dolle boel op de Grote Markt en op 'het dak van de wereld': Bar Pepper.

Daarna nog lekker gegeten bij Mr Umfufu (of ziets) en toen de mand in. Een mooie afsluiter van een heel lang weekend!

Update 2: De Master heeft nog steeds enorme last van z’n linkervoet en heeft daarom de dokter maar gebeld voor wijze raad. Daarom wellicht voor het laatst…
Groet’n met hand’n en voet’n!

9 opmerkingen:

beukie zei

Hahahaha Wes.. wat weer een waar feest om jouw (en niet minder die van mij) ervaringen rondom onze
pinkster-proost-plezier-parteee te lezen..'t was ook wel een verdomd lekker glaasje en kei-gezellig 'uitje' he? Wat moeten we ook zonder jullie.. Ik zeg noordwolde en zuudhorn tabeeeee olleee..

Thanks again laiverd en natuurlijk ook voor je onnie!
Tuutske van la giraffe

Jeroen W. zei

Giraffekind! Graag gedaan hoor. En jij bedankt voor de vlotte reactie! Dat vindt de Master machtig mooi! Jullie nog plannen komend weekend?

Dikke tuut van ons!

JD Westhof zei

Vraagje aan de Master,

of hij binnenkort een registratie van mijn nieuwe auto wil maken!

Unknown zei

Hoe is't met je voet Master!
Hahaha! En het wonder geschiedde...

Fijn weekend ennuh... rustig aan he.
Owja, hoe was het etentje?

Selamat tidur ;)

Anoniem zei

Hai jeroen,
jij je voet ik mijn kuit, is het de leeftijd wil het niet horen maar toch.Zie graag de reportage van de RR van jd tegemoed

Jeroen W. zei

He Ome H.! ja man, tis wat, ouderdom komt met gebreken... Mn voet is inmiddels weer zo goed als hersteld, thank god! Hoe ist verder met je? Sxcjiet je kuit al wat op of niet?

Anoniem zei

Nee, vandaag weer een misstap gedaan heeft zeker wel nog 4 weken nodig Ik heb anders een goed idee voor internet bel mij maar eens

Jeroen W. zei

Hahaha!!! Ik zal je morgen even bellen Ome H. Ben nu uitgeput van weer een nieuwe post!

Herman Stijf zei

He Jeroen,
Heb es aandachtig naar je weblog gekeken.
Gaaf hoor! leuk dat je mij erop heb gezet. betreft dat kapsel van me, doe ik om herkenbaar te blijven voor mensen die eens in de 6a7 jaar zie. Dan is het weer vertrouwd he.
ben een beetje aan het peilen wie er in is voor een z.e.l. hereniging t.w.v. € 150 eurie's A hum € 168,-. Kunnen we toch wel een weekend van weg dacht ik. he was wel super jullie weer eens te zien. jammer dat je de voorkeur aan de voetbal gaf. O. Herman was goed ingezalft dus die had zich ook kostelijk vermaakt. heb Tel. nr nu dus we houden contact.
have fun Harman Stief.