zondag, mei 20, 2007

DJ's Donder & Bliksem

Jo! Daar ben ik weer. Afgezien van hard werken aan een skitterunt project, een misgelopen huis, een roffe jaarclubavunt met Seures en een complete bijbelstudie is er de afgelopen week weinig gebeurd in het leven van de Master. Maar gisteren kwam daar verandering in. Feest! Rutger vierde met een paar vrienden hun verjaardagen in het Aabc Café in Grun.



Links zie je Rutger. Rutger is een vriend van T-nus en daarom mochten DJ's Tinie (T-nus) en Rupert (Ray) komen opdraven als slotact. Het is al superstoer om te mogen draaien, en dan ook op het eind, helemaal cool! The Master had ze nog niet zien optreden en was reuze benieuwd hoe het zou klinken. Groupie Laura was mee om haar helden toe te juichen en met ondergoed te gooien. Ik had voor de zekerheid ook een dubbel setje aan.


DJ's Donder & Bliksem maken onweer...

Het optreden was kort maar zeer hevig. Om 3:30 uur trapte Tinie af met een hard intro, waarna alles alleen maar harder en beter werd. Rupert gooide er wat tromgeroffel in en gaf alles wat ie in zn kleine lichaam had. Na ruim een uur was het over en ging het licht aan. Toen bleek dat de muzikale-fruitmand-met-noten een groot aantal slachtoffers had geeist. Eigenlijk waren alleen wij er nog. Logisch, de bar was inmiddels gesloten.

Dankzij DJ's Tinie & Rupert, alias DJ's Donder & Bliksem, weet ik sinds gisteravunt waar onweer gemaakt wordt. Pfoe!! The Master lag om 5 uur in z'n mandje, kats kepot!

Maarr.. er stond een fietsafspraak gepland met Marije en heur lieve vrindin Janine, dus van uitslapen kwam niks. 36,48 km, maar in een rustig tempo van 22,30 km/uur. Geen noemenswaardige topsnelheid vanwege het pad dat niet optimaal was. Het was wel weer heel lekker om een stukkie te fietsen, hopelijk deze week meer van dattum...


Marije en Janine

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Allerbeste Master,

Wat een geweldig verhaal weer.
Bedankt, de Olde Grieze heeft ervan genoten.
En ... succes weer deze week.
Groetjes,
De Olde Grieze.

PS: dit is voor de OG de laatste week voor zijn vakantie!

Jeroen W. zei

He pa! Graag gedaan en tot zondag! Succes in je laatste week!

Anoniem zei

Prachtig mooi beschreven, ik ben blij dat het al met al een positieve ervaring voor je was...

Volgende keer nog een tandje erbij...

Anoniem zei

Hai jeroen ik zal je-pa volgede week dinsdag veilig naar wezep brengen en je-moe natuurlijk