maandag, juni 04, 2007

De nieuwe wagen van Steffe...

‘t Is stiiiill… op het internet, ‘t is stiiiiil op het internet, ‘t is stiiiiil op het internet, ‘t is stiiiiiiiiil op het internet!

De grootste en trouwste fan van de Master, Jepa is op vakantie met Jema. Daarom wil ik de overige reaganten extra bedanken voor hun vriendelijke bijdragen. Net toen de Master zich afvroeg of ie het misschien voor de ‘ket z’n ket’ deed, zijn er blijkbaar mensen die haarfijn aanvoelen dat je als eenzame blogger juist DAN hulp nodig hebt. Ik dank jullie allen!

Het is momenteel erg druk op mijn werk, waardoor de entries soms wat op zich laten wachten. Niet dat ik klaag hoor, ik heb namelijk het leukste werk van de wereld. De afgelopen maanden is de Master druk geweest met het nadenken over en het uitwerken van ideeen voor een (hopelijk) grote website voor jongeren. Daarnaast denkt hij graag wat mee over marketing, sales, communicatie, namen en vormgeving. EN hij doet regelmatig de afwas. (Meer de afdroog, de Master heeft namelijk een heel gevoelig huidje.)

Tot en met september is ie echter nog drukker meer met het toezien op de technische realisatie van het eerste monsterproject. Het is hard werken, maar het is vooral moddertjevet om in een klein, hardwerkend team naar iets tastbaars toe te werken. Je bent benieuwd wat we doen he? Je wilt meer weten onnie? Ok, ok, kijk maar even op de site van Youngeinstein.

Zaterdag was de grote dag voor Jandaan, aka Steffe, broer van de Master, aka Tonne. Na een lange zoektocht heeft hij eindelijk een auto gevonden EN gekocht! Het is een mooie Volvo 440 uit 1994 geworden met amper 150k op de teller en een mooi glimmend laklaagje. Maar nog niet half zo glimmend als Jandaan zelf!



Binnenkort vertrekt hij met z’n lief Lies naar Frankrijk, met deze wagen mag dat geen probleem zijn. In onze familie is het een eeuwenoud gebruik om de auto een naam te geven. Blackie, Al en Silver passeerden al de revue. Heb je een suggestie voor de blauwe Volvo van kleine Wes? Vul maar in bij reactie! Zaterdag nog naar goochelaarsduo Rie en Tie geweest, waar het weer goed toeven was.

Zondag was het De Grote Dag… voor de buxus in de voortuin. Het was al niks, maar na een nietsontziende scheerbeurt staat het er helemaal zielig bij. Daarna even gefietst met Marije, al jaren de lievelingsvriendin van de Master. De tocht voerde langs het Hoendiep naar Eelde-Paterswolde, via een ruimteworm weer naar Eelde-Paterswolde, en vandaar terug naar Groningen. Voor de notulisten: afstand 27,1 km, gemiddelde snelheid 24,5 km/uur.

4 opmerkingen:

Jeroen W. zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Unknown zei

Een reactie uit mn hartje... voor een jongen met een heeel klein hartje!

Jeroen W. zei

ahhhh, wat lief!

Anoniem zei

Ha Tonne dit is Steffe,

Mooi blok hoor hoeveel CC dan?
Steffe en Tonne gaan vrijdag op avontuur naar Utrech!!!