maandag, mei 28, 2007

We are NOT alone!

Gisteren even naar Heerde geknald voor een dagje ouders. Door de posts op dit weblog lijkt het of de Master elke week thuis is, maar zo istnie. The Father & The Mother of the Master gaan dinsdag op vakantie naar Italie, dus er moest even afscheid genomen worden.

Mijn vader en moeder zijn zeer verwoede wandelaars, dus ik werd uitgedaagd om een kilometertje of 7 mee te wandelen door de weilanden van Heerde. Ook al had de Master allesbehalve wandelschoenen aan, daar had ie wel zin in!

Ma bleef thuis, dus zijn pa en ik met zn tweeen vertrokken. Het weer was goed, evenals de luim. Onderweg hebben we Kasteel Vosbergen gezien, een boom waar al 30 jaar KUT in staat, kieviten en paarden met een piepjong veulen. Het was heerlijk om even helemaal bij te kletsen met d’ Olle Grieze. Achteraf gezien was het verstandig geweest om toch betere schoenen aan te doen, de Master heeft namelijk beheurlijk veel pijn in z’n linkervoet.


Op stap met de paardenfluiteraar.

‘s Avonds hebben we lekker gegeten, samen met oma. Oma wordt dit jaar 80, maar alleen een gehoorapparaat verraadt dat. Ze is superfit, leuk, gezellig en slim! Het is super om een oma te hebben waar je echt mee kan ouwehoeren. Daar komt bij dat oma en ik allebei leesverslaafd zijn, dus er is altijd veel bij te praten.

O ja! Voor het eten is de Master nog even langsgegaan bij Robert, Liliane en hun inmiddels 10 maanden oude dochter Francine. Wat een mooi en lief meisje is dat geworden. Mooi om oude en goede vrind Ro als vader te zien. Om half negen knalde de Master weer terug in zijn 306, hard genoeg om om half tien nog een ufo boven Groningen te zien hangen. De desbetreffende alien had gebruik gemaakt van de zeer geavanceerde ballonvaarttechniek. We are NOT alone!


De Van der Stoopjes en een ufo.

Tot slot: Vanaf deze plek wil de Master zijn lieve, knappe en hyperintelligente nicht Saskia in New York van harte feliciteren met haar diploma! Niks staat haar nu nog in de weg om over een paar maandjes in Utrecht te gaan studeren! Van harte Sas en tot snel in Nederland!


Sas, vanaf augustus in Nederland te bewonderen!

3 opmerkingen:

JD Westhof zei

Goed bezig Wessie,

vooral zo doorgaan!
Lezen is toch best wel cool.

latersss

Anoniem zei

Beste Master,

Wat een prachtige reportage van ons gezellig samenzijn in Heerde gisteren. En wat een prachtige
foto van Saskia.

Tot over een paar weken.
The father of the Master.

Anoniem zei

Er moet bijna een RSS-lezer aan te pas komen, je gaat als een snel-trein!