zondag, mei 04, 2008

De Samengeknepen Billen Van Jepa

De foto hieronder is genomen vanuit onze Peugeot op het moment dat we bijna wegreden uit Heerde. Daarvoor hadden we, ter ere van de 55e verjaardag van Jepa, heerlijk gegeten in Café Dorpszicht in Oene, waar je volgens de Telegraaf (25 sept. 2003) de lekkerste biefstuk van Nederland op je bordje vindt. Dat hoef je de Westhofjes geen twee keer te vertellen. Zes keer biefstuk graag! Alleen oma en Saskia lagen dwars. Oma nam zalm en Sassies een schnitzel. Meisjes…

Daarna namen de Master en zijn lievelingsbroer Jandaan ieder nog een sorbetje. De jarige Jepa voelde zich helaas niet al te sterk, penstechnisch. Het laffe koppie thee na hielp echter niks meer. Eenmaal thuis kwam ie alleen nog van de plee af om twee minuten stil te zijn. Daarna gelijk weer door.

Maar terug naar de foto. Naast de auto stonden Melissa en Jema te zwaaien. Jandaan lacht zoals altijd zijn witte tanden bloot. En de rug in de verte is van de Father Of The Master. Die met samengeknepen billen weer op zoek gaat naar de plee…

5 opmerkingen:

Anoniem zei

Allerbeste Master,
Wat een schitterend verhaal! Ben nu op kantoor en de de diarrites is gelukkig bijna over. Ga nu trouwens naar de plee!
Werkze en tot ziens,
Jepa.
PS: was zeer tof gisteren.

Jeroen W. zei

Jepa! Goed te horen dat je weer de ouwe bent! Was superdepuper!

Anoniem zei

Mooie verhalen van mijn oude buurtjes. Onder die dakkapel ben ik zowat 31 jaar geleden naast deze schurken ter wereld gekomen. En ook in mijn jeugd was Daan regelmatig op de plee te horen. dat ging door alle muren mee. Alle gekheid op een stokje, master gefeliciteerd met JEPA! Op 11 juni(als dat een weonsdag is, anders is het de 13 e) ga ik voor het eerst examineren in de gemotoriseerde rijbevoegdheid(B).Het zweet staat al in de naad.

MzL!

Japper

Jeroen W. zei

Japser vrind! Ja jongen, en Heerde werd nooit meer hetzelfde...

Ik begin nu vast met duimen voor je rijexamen. Vergeet niet dat de Master er drie keer over deed. En die rijdt inmiddels als de beste! Binnenkort mag ik zonder helm!

JD Westhof zei

Hahaha goeie tori Wessie west!