zondag, februari 03, 2008

De Nieuwe Master!

Tja, wat is er nog wél hetzelfde als op 15 januari, de dag van de laatste post? Sindsdien is de Master gestopt met een paar slechte gewoontes en heeft ie er een goeie nieuwe bij. Op 16 januari drukte hij zijn laatste sigaret uit, net als zijn lieve vriendinnetje. En terwijl de Master altijd dacht ie bij geboorte net naast de pot met discipline was gevallen, blijkt ie over meer ruggegraat te beschikken dan gedacht.

Een paar dagen nadat ie gestopt is met roken, is de Master begonnen met sporten. Het liefst had ie net als vroeger met wat vriendjes op atletiek gezeten om dan op zaterdag achterin de auto te zitten bij Jepa op weg naar weer een medaillewedstrijd, maar dat gaat helaas niet meer. Fitness werd het dus en dat bevalt eigenlijk best aardig. De Master betaalt 49 eetjes pro monat maar dan heeft ie ook wat: sauna, zwembad, poepnieuwe apparatuur, grote zalen, professionele begeleiding én als klap op de vuurpijl; een eigen pasje. Maar es zien hoe het afloopt en of ie het dit keer wat langer volhoudt dan de vorige keren.


Het favoriete fitnessapparaat van de Master

Vanavunt is de Master even langs geweest bij vriend Rie en vriendin Laura. Die houen net als de Master van een plankje kaas en wat te drinken, dus dat was leuk. Het is een leuk stel, Rie en Lau, en ze doen alles samen. Toen de Master op het punt stond om weg te gaan, gooide dit komisch duo nog even snel samen een vol glas rode wijn over de bank, poef, vloer en nieuwe schoenen van Lau.


Rie en Laura, samen op de knibbels.

Morgen gaan de Master en z'n kipje naar E to the P en Franka in Heerde!

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Goed bezig Master. Ga zo door en hou vol. Jepa gaat zo met z'n Soosvrienden naar Valkenburg. Morgen lekker ronddobberen in Thermae 2000. Succes deze week.
Groet,
Jepa.

Jeroen W. zei

Hee!!! Lekkerrr!!! Veel plezier daar Pa!