zondag, februari 17, 2008

Knallen, Uitwaaien En Doorgaan!

Denk niet dat de Master niets te melden heeft gehad de afgelopen tijd, integendeel, het was een gi-ga-gekkenhuis. Alle avonturen van de afgelopen twee weken stonden in het teken van Videyou, dé site voor videoboodschappen.

Je moet werk’lijk in een atoomkelder hebben gezeten om onze campagne te missen. De afgelopen weken zijn de reclamespots van Videyou honderden keren te horen geweest op JuizeFM, een urbanzender voor jongeren en op Radio 538. Het effect daarvan is goed merkbaar geweest; vanuit het niets klommen de bezoekcijfers elke dag naar een nieuw hoogtepunt. Alles moet nog gegevalueerd worden, maar de cijfers stemden de Master erg tevreden. Aankomende week nog even wat dingen op een rijtje zetten, evalueren, en dan kan Young Einstein weer verder met de nieuwe ideeen die op de spreekwoordelijke plank liggen.

De campagne werd voor Maarten, Elsa en de Master zelf, met een knaller afgesloten in Noordwijk, tijdens het MWG-congres en het bijbehorende feestje na afloop. Van het congres heeft de oplettende lezer al wat plaagies gezien, van het feest is de oogst veel minder. Van dat feest zullen was de oogst veel minder. Alles bewoog!


DJ Gijs S. & kornuiten

De Master crashte later die nacht letterlijk. Alle drukte, het harde werken, de tijdens de afgelopen twee weken opgebouwde concentratie en spanning en een paar verdwaalde Beerenburgertjes deden het licht uit en de oogjes toe.

De volgende dag begon in grote schoonheid; in de felle zon, met de werkelijk enorm in orde zijnde Elsa aan de wandel langs een verlaten strand van Noordwijk aan Zee. Veel beter kun je het echt niet treffen. Na een paar uur was het hoofd van de Master alweer leeg. En da’s lekker, want er moet weer veel gaan gebeuren in dat hoofd, de komende tijd.


Elsa, TMOTI en Meeuw.

Het weekend was fabeltastisch in orde. Vrijdagavond met Marije een verlate Valentijnsdag gevierd met een etentje in niet-roken-restaurant “De Zevende Hemel”. Gisteren en vandaag hebben we van plek geruild met de ouders van Gijs en Mijke in Haren. Daardoor werden we vanmorgen gewekt door Gijs en Mijke in ons bed. De Master had nauwelijks een oog dichtgedaan, maar voelde zich helemaal geweldig! Wat zijn ze lief!

1 opmerking:

Anoniem zei

Hey Master,
Bedankt voor het mooie verhaal en de prachtige foto's(net bekeken met Oma en Jema).
Je bent goed bezig!
Succes en groet,
Jepa.