vrijdag, november 02, 2007

Typhoon Is De Bom!

Gisteravond traden Sticks en Rico van Opgezwolle op in Vera. Dat betekent in hiphopminnend Groningen: een uitverkochte zaal. Geen probleem natuurlijk voor Rie, Tie, Lau en The Master, wij staan namelijk zonder uitzondering op de gastenlijst. (thx again Lau!)

Omdat de rij voor de deur wel erg lang was toen we aankwamen, zijn we even gaan inpilsen in de Sally O’Brian, schuin tegenover de Vera. Daar konden we nog net even FC Groningen zien stuklopen op Feyenoord. Na een uurtje zijn we naar binnen gegaan, waar het voorprogramma in volle gang was. Het gebeurt niet vaak, en helemaal niet bij Opgezwolle, maar dit voorprogramma was beter dan de hoofdact.

Typhoon, onthoudt die naam, is een jonge Nederlandse rapper. The Master heeft hem vorig jaar een keer gesproken tijdens Buiten Westen, een skitterunt hiphopfeest in de Oosterpoort, en zo’n aardige, zachte, intelligente en bevlogen jongen, spreekt de Master niet dagelijks.

Typhoon (Glenn) is een poĆ«et, een rapper met een boodschap die aankomt, juist omdat ie em niet opdringt. Een goeie stem, die alleen maar beter kan worden en een moddervette performance. Check m’n fooiste moto…

4 opmerkingen:

Anoniem zei

en heeft die gozert al een manager? Is dat niet iets voor de Master? Een leuke nevenactiviteit?

Ik groet u!

Japser

Anoniem zei

daarom blijf ik nou ook zo apetrots op Glenn!
Wat een optreden weer..'t dak eraf!

De 22ste moet hij weer met Opgezwolle in de Oosterpoort, regel ik de gastenlijst..regel jij de pils?

Vond het gezellig!

x Lau

Anoniem zei

Typhoon was stukk'n beterder dan Opgezwolle zelf. Sticks kon me niet echt boeien...

Anoniem zei

Beste Master,
Gij zijt een kenner!
Groetjes,
Jepa.