dinsdag, november 20, 2007

6A Zuigt!

Afgelopen zaterdag werd Mira, vriendin van de vriendin van de Master, verrast met een babyshower. Nu wil de Master niet eens weten wat het is, die is daarvoor veel teveel een mannetjesdier, maar volgens Marije was het heel leuk. Mira is uitgerekend op 3 december en zoals je ziet, is die kleine nu al meer dan welkom en staat zijn/haar mama al op knappen!



Voordat de Master en z’n meisje naar Amsterdam reden, moesten de banden van de auto, een Peugeot uit de 3-serie, opgepompt worden. Na een zoektocht op internet (daar kijkt de Master altijd eerst!) en een belronde langs vrienden, bleek een tabelletje met de juiste bandenspanning gewoon in het portier te staan. In alle vier de bandjes zit nu keurig 2,4 Bar. En dat rolt als een dolle!



Terwijl de Master dit stukje typt, is het steeds kouder aan het worden in ons huis. Voor de tweede keer deze week hebben we de energiewacht gebeld omdat de CV er mee nokte. Alle foutmeldingen die op je scherm kunnen verschijnen, kun je zelf simpel verhelpen, BEHALVE ….. foutmelding 6A. De eerste keer, eergisteren, bleek het te liggen aan een opgeblazen gloeiplug (logisch) van 38 eetjes. Straks horen we wat het dit keer is…

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Hey Master,
Bedankt weer voor je mooie bericht.
Is het CV-probleem al opgelost?
Gelukkig is de Elfstedentocht voorlopig afgelast, dus het valt mee met de kou.
Groetjes,
Jepa.

JD Westhof zei

Wow hee wat een dikke buik!!

is die echt?

Anoniem zei

Hey Master,

Fijn jullie weer gezien te hebben.
Succes deze week en tot ziens,
Jepa.