maandag, oktober 29, 2007

Enthousiast Voor Neks

Gisteren was het de grote avunt voor de dj’s Tinie en Rupert, aka De Enthousiaste Gasten. Ze stonden geprogrammeerd in Utrecht in De Winkel van Sinkel, een supermooie tent aan de gracht. Ze moesten draaien van half twee tot drie, in een kleine zaal. Tegelijk met T-nus en Rie draaiden in de grote zaal de heren Surgeon en Regis, aka The British Murder Boys. Alle respect voor de goede vrinden van de Master, maar ere wie ere toekomt. Surgeon (die de Master nog eens in Simplon in Grunn vreselijk heeft zien huishouden) en Regis behoren tot de top in Technoland.

Samen met Laura, vriendin van Rie en net als de Master verzot op hard stoempen, dj Tie en dj Rie, stapte de Master gisteren om 11 uur in de sterrenwaardige Opel van Rie. Om 1 uur landden we in Utrecht en vijf minuten later stonden we voor de deuren van De Winkel. Daar ging het voor het eerst mis. Er was geen DJ-duo Enthouisaste Gasten bekend bij de deur, maar zeer onder de indruk van onze charmes en de dikke platentas van Rie, liet een lief meisje van de organisatie ons toch door.

Boven in de grote zaal, waar het steeds drukker werd, was het bal met dj Wijnand (draaide erg goed!) Kort daarna kwamen de Murder Boys op. Stel je ze voor als twee proto-nerds met een bad-hairday. Geen mooie jongens. Ze komen op, zetten ieder een macbook op tafel, koppelen daar wat apparatuur en een paar honderd draadjes aan en vijf minuten later is iedereen gek geworden.


de British Murder Boys

Nadat ze even gehoord hadden hoe het moest klinken, konden de Enthousiaste Gasten aantreden in de kelder. Klein, fris en stil, dat dekt de lading wel. Vanaf toen ging het snel: na vijf minuten bleek een van de twee draaitafels kapot, een uur later stopte een luidspreker ermee en daarna klonk er alleen nog het geluid van aarding. Na anderhalf uur stonden Laura en ik met twee verdrietige DJ’s weer boven te dansen.


Tie en Rie draaien plaatjes in een kapotte Spoetnik.

Om vijf uur waren we weer in Groningen en toen mocht de Master lekker slapen!

4 opmerkingen:

JD Westhof zei

maar 3 november gaan ze echt los, dit was nog maar een voorproefje van enthousiaste gasten....



mooie torie Wef!!!

Anoniem zei

Al met al een behoorlijk againstfaller, maar we geven de moed niet op...

Anoniem zei

CoooooooooolMan!

Anoniem zei

De onderkant van de showbizzladder is geen mooie plek om te vertoefen.

Als we straks wel in die 5000 e-tjes per gig regionen zitten zullen we onze fans van het eerste uur zeker niet vergeten... Big up yaselves!