dinsdag, november 13, 2007

Redman

Gisteravunt, op een doodnormale maandag, kwam Redman, aka Supahmanlovah, aka Funkdoc, aka Reggie Noble de Groningse hiphopfans verrassen met een bezoekje. Plaats delict was de Oosterpoort, aanvangstijd 21:00 uur. Samen met een klein clubje liefhebbers stond de Master om kwart over negen voor de deur.

Maar zoals het een rapper betaamt, begon Redman pas om kwart voor elf en was het korte maar hevige optreden een koud uurtje later weer voorbij. In dat uurtje liet Redman alle hits horen in korte vorm. Eigenlijk was het optreden een lange medley. Afgewisseld met de nodige commerciele boodschappen als “If you love real hiphop, you gotta buy my album!”.

Ook kregen we weer, zoals altijd van grote rappers de opdracht om veel en hard (en het is altijd pas na drie keer goed!) “Hell Yeah!” te schreeuwen. Ook moesten de handjes weer vaak de lucht in. Maar, eerlijk is eerlijk, dat deden we graag! Redman staat namelijk hoog bovenaan de ladder van toprappers. Hij bevindt zich daar in goed gezelschap van stoere mannen als Method Man, Erick Sermon en Keith Murray. Rappers van het eerste uur en niet te vergelijken met mietjes als bijvoorbeeld P Diddy.

Hieronder een filmpje en de fooiste moto’s van de Master…




5 opmerkingen:

Anoniem zei

Master. Wat ben je toch een lekkere repper (:-).
Groetjes,
Jepa.

JD Westhof zei

Hell Yeah!!
houd je in shape he die hiphop-oefeninks.

Keep it real masta!!!!

Anoniem zei

Mensen ik vond het weer gezellig!

Redman was kort maar krachtig
.

JD nog bedankt voor je videyoubericht! :)

Anoniem zei

Mensen ik vond het weer gezellig!

Redman was kort maar krachtig
.

JD nog bedankt voor je videyoubericht! :)

Grtz Lau

Anoniem zei

oeps...