zondag, oktober 07, 2007

De Hei(j)

Gisteren is de Master sinds lang weer es lekker wezen stappen. En dat ging best goed. Rond 12 uur was er afgesproken in de loft (“een studio in een studio”) van Rutger van der K., prominent producer. Liscious K, onthoudt die naam. Daar was het even rekken strekken en mekaar moed inspreken voor het hoofdprogramma: Club Pepper met Michel de Heij.


Liscious K, mooie jongen met karakter

Michel de Heij staat bekend om z’n stevige aanpak van zaken en om z’n veeglok. Daarnaast is het gewoon een aardige kerel die de liefhebbers van de wat hardere techno nog altijd niet teleurstelt. Hij begon rond 1 uur en al snel bleek de rij buiten er niet voor niks te hebben gestaan. Mooie stilo, weinig rustmomenten en een constant niveau. Michel weet wat de Noorderlingen willen; hout op hout en rechtdoor zonder bochten.


Ronald, collega, was er ook - Michel de Heij fangt an - Rie - het gepeupel - Michel van dichtbij - Laura neemt even over als Michel moet poepen

De Master vond het wel wat druk, dus hij was er als de kippen bij om met z’n vrindjes naast Michel op het podium te komen rocken. Kon ie meteen een paar kiekjes schieten. Om half vier was het wel mooigeweest en vond ie T-nus als metgezel voor een ouderwets Broodje Sujuk Extra Sujuk. Daarna lekker slapen.

Marije liet de Master lekker doorslapen tot half 1, wat een vrouw! Na het eten stond er een wandeling over de hei in Norg op het programma. Wandelgebied Noordscheveld is bekend om z’n geiten en Schotse Hooglanders. De laatsten liepen we al snel tegen het imposante lijf. De enige manier om die te passeren is om te doen alsof je helemaal gewend bent aan Schotse Hooglanders op de weg. Marije deed dat behoorlijk professioneel. De Master moest als laatste en was blij dat ie even later achter een dik hek stond. Genoeg avontuur!


Ingang Noordscheveld - Smitty - Smitty sneakt langs Schotse Hooglanders - Rieleksen - Hei

Vanmiddag nog even bij Chef langsgeweest om bij te kletsen. Daarna naar huis om samen met Smitty, de droom van elke Master, lekker voor de pit te zitten om 'voebal' te kijken. In onze nieuwe voorkamer ja. Die is nu zo goed als klaar en we moeten heel erg wennen aan de kleur. Maar de verwachting is dat dat gaat lukken. Check de pica’s voor een sfeerimpressie…


Chef(kok) eet (weer es) wat


Hmmm, eigenlijk best mooi geworden...

Jepa, jij ook een fijne week en we bellen!

6 opmerkingen:

Anoniem zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.
Anoniem zei

Lieverd,

Jammer dat de lezers je niet hebben zien tijgeren langs die Schotse Hooglanders, met dat rode doekje en je kont hoog boven de hei!! hihi Ok, ze waren inderdaad best groot en agressief! Het was weer een mooie dag met je schatje!

rutger zei

goed verhaal, daar teken ik voor!

De legendarische,

LK

JD Westhof zei

Fijn weekend dus! Ik heb ook enorm genoten.

Werkse!

Anoniem zei

Beste Master,

Gij zijt groots!
Groet van Jepa.

Anoniem zei

hoi Joen, ik vind dat jullie vloer er mooi bij ligt! Ik hoop 'm gauw te zien.
Mooi verhaal over de schotse hooglanders, groot zijn ze
in het echt, hè.
Groet van jema, ook aan Marije.