donderdag, augustus 30, 2007

Het is zover! Vakantie!

Het is donderdagmiddag 16:04 uur als de Master dit schrijft. Buiten regent het zachtjes en het is eigenlijk best akelig koud. Oud-hollandsch kutweer dus. Natuurlijk hopen de Master en zijn kipje dat het weer snel verbetert en dat iedereen in Nederland de komende weken lekker kan genieten van een Indian Summer. Maar er is ook een klein sarcastisch chromosoompje in ons dat het geen hol kan schelen. Want WIJ gaan op vakantie!

Waarnaartoedan?
Naar Lesbos, een van de meest heteroseksuele eilanden in de Egeische Zee. Het is ons aangeraden door Griekendlandspecialisten George Boschos en zijn Greetje. Zij bezoeken Griekenland al tientallen jaren en waren vol lof over Lesbos, en dan met name over de plaats Molyvos en dan met name over appartement Pinelopi. Dat soort tips hoef je de Master maar 1 keer te geven. We hebben meteen geboekt en zitten de komende 12 dagen op hetzelfde eiland, in dezelfde plaats en in hetzelfde appartement! De Master houdt van blind varen op de adviezen van experts.

Ishetdaarmooidan?

Dat dachten we wel! Hieronder een aantal impressies:


Het dorp Molyvos is Unesco-erfgoed, dus lekker weinig hoogbouw en veel schilderachtig voorzichuitkijkende oude mannekes.

Endiebosbrandendan?
Die zijn al onder controle voorzover we weten. Allemaal hartstikke verschrikkelijk natuurlijk, maar het ruikt er, met de juiste wind, wel heerlijk naar barbeque waarschijnlijk.

Enwanneergaanjullie?
Vannacht! We vliegen om 4:35 uur van Schiphol. Vluchtnummer 415 naar Mytili. Als alles goed gaat, komen we zo rond 12:00 uur aan in ons appartement, beschikken we om 14:00 uur over een eigen scooter en liggen we rond 16:00 uur op een heerlijk strandje. Met kiezels, dat dan weer wel. Nu zijn we daar al wat langer aan gewend en kiezels rocken! Geen meuk tussen je tenen en andere plekken waar de zon niet schijnt.

Enishetdaareenbeetjemooiweer?
Maak je over ons geen zorgen. Zodra we aankomen is er een hittegolfje actief waarbij ze gokken op 37 graden. Daarna wordt het aangenamer, met zo’n 30 a 32 graden. Bruin worden moet dus lukken! De Master zal zich dit jaar wat beter insmeren, want meestal begint hij op dag twee al te vervellen.

Mocht het mogelijk zijn om tijdens ons verblijf in Molyvos nog iets van ons te laten horen, dan lees je het hier! Tot snel en blief oezelluf!

Nog even het weer voor de komende dagen:

5 opmerkingen:

Anoniem zei

Hey Master & La Smith,

Man, dat klinkt goed.
Heel veel plezier daar en geniet ze.
Groetjes van,
Jepasos & Jemasos.

Jeroen W. zei

Hahaah!!! Dank je wel pa! We bellen nog wel vanuit Griekenland!

The Masteros!

JD Westhof zei

Genieten op zien best!!!

Anoniem zei

He J en M,
Ziet er naar uit dat jullie wel een goeie tan krijgen voor de wedding op de 15e. Wat relaxt zeg dat vooruitzicht met alleen maar sunshine en warme temperaturen. Geniet ervan en tot de 15e!
Groet,
Bastiaan

sara chiaranzelli zei

:-)