dinsdag, augustus 07, 2007

Gijs is drie!

Gijs, schattigste aller kinderen, is vandaag drie jaar oud geworden! Afgelopen zondag vierden we zijn feestje al in de zonnige tuin van vader Ries en moeder Suus. Daar hadden zich al veel andere kinderen verzameld en daartussen voelt de Master zich uitstekend thuis!


La Smith op weg naar Gijs, op haar nieuwe oma-fiets. MET voordrager!

Gijs was heel blij met het cadeau dat ie van zijn favoriete oom en tante kreeg; een DVD van Cars! Die moest uiteraard meteen gekeken worden. Het was echter Mijke, het zo mogelijk nog schattiger zusje van Gijs, die duidelijk aangaf dat de aandacht nu de verkeerde kant opging. Door met veel geschreeuw haar hengeltje in de houten bak met vissies te werpen, zoog ze alle aandacht weg van Bliksem McQueen en consorten.


Bliksem McQueen, de auto die een lesje bescheidenheid krijgt in "Cars"

Buiten was het inmiddels steeds drukker geworden. Daan was aangekomen uit Haarlem met z’n ouders Monique en Chris en ook ome Axel was van de partij. Die bracht veel en grote cadeaus mee, waaronder de eeuwige internationale topper: het Waterpistool (Axel rocks!!)

De ouders en andere ouderen goten intussen wijn en zwaarder geschut naar binnen, waardoor de stemming beter en beter werd. De Master heeft weer flink genoten van enkele goeie glazen BB-cola. En van de hapjes uiteraard.


Gijs en Floris spelen in het zwembad / Mijke krijgt OOK cadeaus! / Daan (die ALLE automerken kent!) speelt aan tafel / Floris de Schone

Naarmate de dag vorderde werden de ouderen joliger en de kinderen vermoeider en daardoor jengelender. Gijs hield zich echter hartstikke goed, het beste bewijs dat ie al een hele grote jongen is! Gijs en Mijke, tot snel!


Mijke


D'n Jarige Jop!

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Beste Master en La Smit,

Mooi verhaal weer over de 3-jarige Gijs. Bedankt en van harte gefeliciteerd met jullie mooie neef.
Wat heeft die La Smit een prachtige fiets!
Groetjes,
Jepa.

Jeroen W. zei

Ha Jepa! Dank voor wederom de eerste reactie! La Smith (vergeet de h niet! ) is heel blij met de fiets. 6 tientjes kostte ie!

Anoniem zei

Ik kan me natuurlijk niet onbetuigd laten, wederom een prachtig verhaal. Echt een kinderfeest zo te zien! En wat een knappe oma-fiets. Mooie rechte rug voor het meissie van de Master!
Liefs, moeders.

JD Westhof zei

Hulde aan Gijs!