zondag, juli 01, 2007

Het is tijd voor een medley...

Het klinkt misschien gek, maar het is echt waar; de Master heeft in de afgelopen 10 dagen zo veel meegemaakt, dat de tijd ontbrak om er iets over te posten. Bij deze als goedmakertje, een samenvatting van maar liefst VIJF avonturen. Het is tijd voorrrr... een Medley!

Studenten.net is 10!
Ooit begon Studenten.net als een klein clubje van drie gasten, met een paar part-timers (waaronder de Master en T-nus) en wat stagiaires. Tien jaar later, rond de 150 stagiaires, parttimers en fulltimers verder, na spectaculaire projecten, samenwerkingen en vooral door keihard werken, is Studenten.net DE plek voor studerend Nederland. Gelukkig waren ze T-nus en de Master, medewekers van het eerste uur, niet vergeten. Tijdens de reunie op vrijdag de 22e juni werden we gelukkig nog officieel geĆ«erd als het leukste ‘stel’ ooit.


Links de (inmiddels) vier directeuren, rechts hun fans/werknemers.

Ome Herman werd 50!

Herman, de een-na-oudste Brother of the Faster of the Master, (je vindt hem regelmatig terug bij de reacties) was zaterdag de 23e jarig! Zijn vriendin Jeanet liet dat niet voorbijgaan en organiseerde daarom een surprise party voor em. Als dat geen liefde is!

Op dat feest liep de Master een oude vrind tegen het lijf, Herman Stijf! Nog steeds in bezit van hetzelfde kapsel, dezelfde baan en dezelfde gulle lach als tien jaar terug, maar met een nieuwe vriendin!


Herman Stijf met de tankbediende bij Van de Put en rechts lieve Jeanet.

George Michael live!
Afgelopen dinsdag was het 26 juni en konden we eindelijk naar de Arena om George Michael te zien! Hij trad daar op in het kader van zijn 25Live Tour. Een potpourri van nieuwe (saaie!) maar vooral oude (leuke!) songs. Hieronder een compilatie van de avond.


De Master en z’n meissie moesten wel een hoge tol betalen voor het mooie plekje dat ze hadden; vier uur lang stonden we samengepakt, verhit, uitgedroogd en uitgehongerd vooraan. Maar het was de moeite waard.

Afscheid van Eddie en Maaike

Donderdag 28 juni nam Young Einstein (daar werkt de Master, zie eerdere posts) afscheid van haar eerste twee stagiaires. Eddie en Maaike hebben in vijf maanden tijd bergen werk verzet en ons eerste concept Videyou van een mooie smoel voorzien. Om hun stage plechtig af te sluiten kregen ze een diner bij Doozo aangeboden, een van Nederlands bekendste sushi-restaurants, in Leeuwarden.



Eddie en Maaike scoorden met HUN afscheidscadeau aan ons. Ieder kreeg een tegel met daarop een eigen gevleugelde uitspraak. Deze kreeg de Master:



Awakenings 2007

De lezer zal na het lezen van al deze avonturen wel moe zijn en snel naar bed willen, de Master echter, moest gewoon verder. En wel naar Spaarnwoude voor het Awakenings Festival 2007!

Grote Vriend T-nus had voor de Master en hemzelf een vrijkaartje kunnen regelen, waardoor we voor het bespaarde geld maar meteen een hotelkamer in de buurt hadden gereserveerd. Daar kwamen we om half 1 ‘s nachts weer aan, maar niet nadat we geweldige sets van Adam Beyer, Secret Cinema, The Britisch Murder Boys, Pig & Dan, Robert Hood en Green Velvet hadden gezien.

Afsluiter van de avond was Richie Hawtin. Begeleid door bengaals vuurwerk en ‘doezenden sniesters’ bracht hij de avond tot een spetterend einde. Hieronder een stukje footage vanaf de tribune, door een compleet uitgeputte Master.



Morgen heeft de Master een vrije dag ingelast. Binnenkort een verslag!

5 opmerkingen:

Anoniem zei

Beste Master,

Geweldig bedankt voor je prachtige medley. Je bent heel goed bezig, amar pak ook je rust!
Feliciteer Richard van me met het jubileum.
Succes weer deze week en een fijne rustdag vandaag.
Groetjes,
Jepa.

Jeroen W. zei

Dank je pa! Ben lekker naar de sauna geweest met Tinus. Morgen weer vol aan de bak! Groetjes!

JD Westhof zei

Yo Master!

je hebt weer mooie avonturen beleefd lees ik. Ik moest enorm lachen om de beschrijving van Stijf. Vooral zo doorgaan Master!


grtz
JD

JD Westhof zei

Ik ben zo benieuwd naar je volgedne avontuur!

Jeroen W. zei

Whahaha!! Ik weet waarom jongen. Ik ga er vanavunt mee aan de slag!