dinsdag, maart 03, 2009

Oscar heeft basis!



Ja, best wel een stoere gast die Oscar Kneppers. Bedenker, oprichter en medemaker van Bright.nl. Met zesenvijftig syndicaties mag je dat een goed uitgelekt concept noemen. Oscar was de krent uit de spreekwoordelijke pap tijdens een Crossmedianetwerksessie in Baarn. Die sessie scoorde een dikke plus als intitiatief. Over de uitvoering was de Master veul minder te spreken.

De Master had een flitsende, korte presentatie voorbereid en een aantal vragen opgeschreven waar ie echt mee zit en die hij graag had willen voorleggen aan collega’s. Omdat een paar holdingcollega’s de zin “korte presentatie van maximaal 10 minuten” op hadden gevat als “een zo lang mogelijk verhaal van minimaal 30 minuten, 40 mag ook!” viel de presentatie van de Master samen met die van een aantal anderen, in het water. Van Groningen naar Baarn reizen en dan je presentatie niet kunnen doen, dat zuigt grote tijd.

Na één van de langste pauzes die de Master ooit heeft meegemaakt, kwam Oscar met zijn verhaal. En dat verhaal had basis. Mooi gemaakt, goed gebracht, snel gecut en vol waarheden en inspiratie. Dat ie geen visitekaartjes bij zich had en net zo’n kek zwart truitje droeg als de Master, hielp natuurlijk ook. Daar houdt de Master wel van, die mix van nonchalance, zelfverzekerdheid en vakkennis. Vergeleken met Oscar heeft de Master overigens vooral veel nonchalance.

Morgen weer gewoon hard werken in het Moederschip. Niks netwerken, échtwerken!

OHJA! De Master wil graag zijn oude vrind Peter Br. zeer feestelijk bedanken voor zijn tip. Dat was precies wat de Master zocht! Japper maakte zich er dit keer wat makkelijk van af met linkjes naar iets wat er op lijkt. Peter, de kibbeling mag je anytime komen halen! Japper, jij mag een hapje.

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Sterk verhaal weer Master.
Hulde en groet,
Jepa.

JD Westhof zei

Goed bezig!

Anoniem zei

Dat kan je ook anders zeggen Master!

Anoniem zei

Lieve zunne,

Lekker weekend gehad?

Nog een dikke week hard werken en dan ..vakantie!!
Groetjes en succes deze week.
Jepa.