woensdag, maart 25, 2009

Het Is Hier Baie Prima!



Nee, medelijden hoef je momenteel NIET te hebben met de Master. Samen met Marc en baie lekkere Smitty, bevindt die zich aan het zwembad van hun sprookjesachtige verblijf aan de Oostkaap. Gisteren, bij aankomst op het Woodall Country Lodge, konden we pas na een paar minuten weer praten, zo mooi is het. Je waant je hier een echte popster met 20 man personeel, net wat voor de Master dus.

Vanmorgen moesten we weer vroeg op, zoals eigenlijk elke dag. Je wilt tenslotte weinig missen. Samen met 5 andere durfals en een gids zijn we naar Addo Elephant National Park geweest. Dat park doet zijn naam eer aan. Honderden olifanten gezien, hyena's (we dachten leeuwen!), struisvogels, zebra's, wrathhogs (dachten we weer leeuwen te zien!) en schildpadden. Helaas geen leeuwen, maar die schijnen zeldzaam te zijn (Duh!). Nu liggen we bij te komen van de tocht, aan het zwembad. Keizertje (je ziet hem hier schuilen tegen de zon) wordt morgen door ons afgezet op het vliegveld van Port Elizabeth en de Master en Smitty beginnen dan aan hun laatste deel van de reis, door de Garden Route naar Kaapstad. Lekker met z'n tweetjes, ook wel es lekker hoor.

De Master las dat het weer in Nederland ouderwets ruk is. Sterkte daarmee en we denken aan jullie! Alles sal reg kom! Oh ja, dank voor alle leuke reacties!

Werkse en tot over een week!

3 opmerkingen:

Anoniem zei

He vakantiegangers, dat klinkt en ziet er allemaal fantastisch uit. Ben erg benieuwd naar de rest van de foto's en de verhalen.
Groetjes Janine

Anoniem zei

Allemachtig wat ben ik jaloers.
Veel plezier nog.
Groetjes,
Jepa.

Anoniem zei

Nou dan hebben jullie in ieder geval alweer twee keer bíjna leeuwen gezien! Dat kan ook niet iedereen zeggen ;-). Klinkt super allemaal. Veel plezier op de Garden Route! x Anne