zondag, december 28, 2008

Geen Foto's

Gisteravunt was het weer tijd voor het Jaerlijcks Kerschtdiner der Nachtvorsten. Dat betekende dat negen (van de dertien) leden van Jaarclub Nachtvorst uit jaar 95 zich meldden aan de Schoutenstraat in Hilversum, residentie van T-nus.

T-nus had goed ingekocht. Champagne voor het decadente gevoel, bier om voeling te houden met het gewone volk. En sterke drank om dronken van te worden. Er waren zelfs noten op tafel te vinden. De Master zelf had wat exclusieve chocolade ingebracht (uit het kerstpakket van Smitty).

Om 9 uur was iedereen ‘binnen’. De Master zal de heren even aan je voorstellen. We beginnen met Grootje. Al jaren de Praesus van de Club. Zijn rol is voornamelijk ceremonieel, zoals vrijwel alles wat hij doet overigens. Vanaf aankomend jaar is Groot ondernemer. Grootje kwam tegelijk binnen met Blauwtje, genoemd naar wat ie zelden loopt. Blauw is een mooie jongen, zéér aanwezig, zo mogelijk nog grappiger en vindt dat zelf al helemaal! Blauw is een succesvol entrepeneur in de horlogerie. Gerrit dan. Aka Gerardus, aka Herregerrit. Wordt over 3 weken vader van een meisje, net getrouwd (ver boven zijn stand), net een nieuw huis in Utrecht (idem) en werkzaam in De Wereld Die Sateliettv heet. Noci, formaat stevige conifeer, is zeer verliefd en overdreven bemiddeld. Noci ziet voor zijn werkgever dertig (!) landen per jaar. Wat hem to-taal niet helpt bij Risken.

Verder met Ron, ook wel Sloot. Internetondernemer, creatief brein achter verschillende ondernemingen. Mooie jongen, zeer slim, vrijgezel en in een permanente goeie luim. Komt in 2009 met kledinglijn Stolen, onthoudt die naam. Aad dan. Hoofdmeester, vader van Robine en pas getrouwd. Aad is professioneel gangmaker van JC Nachtvorst en altijd in voor alles. Viel ooit 10 meter naar beneden en brak zijn val met zijn neus. Hierdoor ruikt Aad zijn eigen windjes niet meer.

Cootje. Zelfbenoemd ‘Geval Apart’ hoewel dat zeer meevalt. Co is een Romein in een verkeerd lichaam. Woont op Mallorca, houdt van een goed gesprek, veel drank en sinds kort ook van wielrennen. Co leest, hoort en spreekt het liefst moeilijke woorden, maar gebruikt die lang niet altijd correct.

Aan T-nus hoef ik de oplettende lezer van de Master niet meer voor te stellen. Ok, kort dan. T-nus, aka Tie is een van de oudste leden van de club, maar houdt zich jong met jonge maagden. Is al jaren actief in de muziekindustrie en voorziet jou en mij van artisten als Wolter Kroes, Frans Bauer, Jeroen van de Boom en vele anderen. T-nus is iets te knap om naast te gaan lopen, maar iets te leuk om dat niet te doen. De Master is dan ook vaak in de buurt van Tie te vinden. Graag zelfs!

Vanmorgen om 12 uur was iedereen weer weg en zakten de kruitdampen en stofwolken wat naar de grond. Heel moe, maar heel voldaan is de Master toen weer naar huis gereden. Er zijn geen foto’s.

10 opmerkingen:

Anoniem zei

Geweldig verhaal weer Master. Fijn om zulke vrienden te hebben. Jepa werkt vandaag en morgen nog en gaat dan schaatsen.
Groetjes,
Jepa.

Anoniem zei

Zijn dat dus die gasten die altijd bier halen? Valt me wel op dat je nooit problemen hebt om naast mij te lopen West! Goed verhaal, ouwe Arthur Japin die je er bent!

Jeroen W. zei

Hahaha! Dank je, ouwe dibbes.

Unknown zei

FAIR!

3 maal Hopla!

Anoniem zei

Dus toch wel wat gemist...
Mooi verhaal West. Moet je iets mee doen. En, oh ja, commercialtje Wistikal.nl op Mtv? Ikheurtwel

Anoniem zei

Zo'n studieclub is toch voor kneuzen? Dat zijn mensen die alleen door heel veel te drinken vrienden kunnen maken.

JD Westhof zei

He breur,

gezellige mensen hebben we om ons heen!Ik ga morgen snotverkouden de elfstedentocht meemaken. Vijf uur eruit. En heb geeneens een krantewijk!

laters dude en maak er een masterlijk jaar van!

JD

Anoniem zei

Hai Jeroen , werd geattendeerd door Dick om weer eens op je side te kijken je maakt er een heel werk van. Moet wat wennen aan de turbo taal maar hoor thuis niets anders nog een gezond en goed 2009 ook voor je lieve vriendin en we spreken elkaar.
Herman

Anoniem zei

Mooi stukkie West! Er zijn wel foto's hoor 2 stuks, van mensen die over de klep van m'n platenspeler heenhangen, maar die worden pas na 80 jaar openbaar gemaakt...

Anoniem zei

Nee, buiten dat ik het allemaal afschuwelijke lui vind vond je ik vorige stukkies toch leuker.