zondag, juni 17, 2007

Susan Smit heeft er niets mee te maken

De Master zag zojuist dat ie op een lauwe zaterdag meer dan 400 bezoeken heeft mogen ontvangen. Waarbij ruim 90% van die bezoeken via de zoekmachine van Google kwamen. Griezelig idee, wat echter niet wegneemt dat het betekent dat de Master Hot Fucking Shit is.

Vandaag had de Master een drukke dag met alleen maar hele belangrijke dingen te doen en daarom was ie om half tien al uit de veren. Snel douchen, tandenpoetsen, eten en om klokslags half elf… Relaxen. Tot sluit. Relaxen bestaat voor de Master uit lezen, surfen, muziek luisteren, in de tuin lopen, eten, drinken en vooral veel denken. En waar denk je dan aan op zondag? Je werk natuurlijk!



De Mediacentrale in Groningen. Onder: de centrale hal.

Morgen is het weer bal in Mediacentrale. Hieronder een rijtje met mensen die momenteel het leven van de Master beheersen. Kijkt u mee?


Antonio, Klaasoost en Chris. Chris is TPL (Technisch Project Leider) van de bouw van Videyou. Antonio is architect/ontwikkelaar in zijn team en Klaasoost helpt mij om te begrijpen wat Chris en Antonio doen. Klaasoost is net sambal; altijd scherp en daar moet je wel tegen kunnen ;-).


Links staat Folkert, designer. Hij voorziet ons concept van een lekkere bek. Daarnaast wederom Klaasoost, omdat ik niet met Folkert mag praten zonder dat hij er ook bij is.


Eddie en Maaike presenteren, onder toezicht van Folkert, de laatste stand van zaken omtrent het grafisch ontwerp. Plaats van handeling, het OMA-deel van ons kantoor.


El Jefe. Maarten demonstreert hoe je, slechts gebruikmakend van je zithouding, een hele zaal motiveert.


Renee. Ziet alles en hoort nog meer. Minder leuk is dat ze ook overal een mening over heeft. Is lekker snel afgeleid en het liefst door de Master. Wat dan weer geheel wederzijds is!


Nog een prachtige actiefoto van Chris. Hij wijst naar het meest genegeerde bruine papier ter wereld.


Susan werkt niet in de Mediacentrale. Sterker nog, ze heeft niets met Videyou te maken. Maar ze is heel mooi en dat vindt de Master ook heel belangrijk!

11 opmerkingen:

beukie zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Anoniem zei

Hahahaha... pieste bijna weer in de joggingshose! Je hebt mijn ietwat deprimerende zondagavond-gevoel weer helemaal goed gemaakt (niks ernstigs hoor.. het gewoonlijke einde wkend idee slaat me as usual om the ears). Jemig wes, das wel veeeeeeel zeg al die bezoekers.. bij deze wederom de bevestiging, beukie en ik zijn ook echt fan!!! Gaan snel weer sappie, happie en gezellig doen okay? Tuutsje maar weer, ook voor je mooie vrouw! Sannie

Anoniem zei

Prachtig mooi blog Master!

Jeroen W. zei

He Eriko! Dank je wel jongen, en hou em goed in de gaten, want some day, sta je er zelf op! Ik hoorde trouwens dat het erg gezellig was en dat jullie huis supermooi was! Volgende keer ben ik er bij. Groet

Anoniem zei

Hey Master,

Ik hou je scherp in de gaten, want ik wil niets missen van jouw enerverende leven en scherpzinnige beschouwingen!

Al een trip naar Kalamataaaaaa geboekt?

Whistle Boven Op Het Nieuws

JD Westhof zei

Ha master!

400 hits en dat zonder je favoriete lezer jepa, want the father van the master is morgen ook weer online!

Anoniem zei

yo the master of the internet, kingshit man die blog!!

Anan

Jeroen W. zei

Hey! J/J/A in my house! Dank je Anan! Wessie, wanneer gaan we boelen?

JD Westhof zei

kom maar op je weet waar ik woon toch!

kick your Masta asss

Silky Johnson zei

Is idd een mooie vrouw die Susan.

Anoniem zei

Beste Master,

Jepa is weer in het land en gaat asap de Masterteksten lezen en de foto's bekijken.

Groetjes,
Jepa.