woensdag, januari 26, 2011

Wien Klusbloed Door D' Aad'ren Stroomt

Eergisteren kwam de Master thuis van zijn werk en zag daar een opengebroken verpakking met stopcontactbeveiligers liggen. Deze had Smittysmitstra het weekend ervoor gekocht met de ongesproken opdracht erbij aan de Master om die beveiligingsdingetjes op de stopcontacten te plakken. En een beetje snel graag, ook ongesproken btw.

Nu voelt de Master zich allerminst opgejaagd door signalen als deze. Omdat ie ervan overtuigd is dat hij afstamt van Javaanse adel vindt hij klussen iets voor mannen met een overall en een busje met een groot telefoonnummer erop.

Smitty daarentegen voelt het klusbloed door heur aad'ren stromen. Dat is niet vreemd omdat haar vader Berth alles kan met gereedschap. Geef de man een tak uit het bos en... voilá, een tafel met twee stoelen! Smitty denkt genetisch ook zo gecodeerd te zijn en dacht waarschijnlijk iets als "... niet... op... wachten... moet...alles...zelf...doen..." en ging aan de slag.

Nu kun je deze beveligingsstrips er op twee manieren opplakken, goed of fout. Smitty koos na lang nadenken voor de laatste optie. Waardoor geen stekker meer het contact in kan. Noors vingertjes natuurlijk ook niet. Dat dan weer wel!


Cute he?

1 opmerking:

Japper zei

Master, kan iemand nu nog stofzuigen? Anders ziet die kleine Noor straks zonder schone lucht! Da ken nie!