vrijdag, december 04, 2009

Simone Lamsma Zít Erop!

Gisteravond bezocht de Master met Smitty een optreden van violiste Simone Lamsma in de Oosterpoort. Om 8 uur sharp arriveerde de Master in de zaal, gewoon in z'n spijkerbroekie, lekker casual & streetwise, zoals ie is. Smitty deed ook geen moeite om te overdressen, maar bij haar kijkt toch iedereen naar die oerendmooie buik. (En geen hoofdschuddende, verwijtende blik als bij de buik van de Master!)

Simone begon ook precies zoals afgesproken, om kwart over 8. En vanaf de eerste minuut was de Master betoverd. Het is moeilijk uit te leggen waardoor precies, maar alles was zo mooi! Niet gehinderd door enige kennis van klassieke muziek besloot ie gewoon te luisteren en zich niet druk te maken over zitvlees, dorst, bruine aandrang of andere ongemakken. Twee uur later stond de Master buiten en was het al voorbij.

Als de Master het boekje goed heeft gelezen, was Simone op haar 11e al drie keer cum laude afgestudeerd op drie conservatoria in London en wordt ze tegenwoordig door alle critici op handen gedragen. Jaap van Zweden (niet uit Zweden) noemt haar bij de beste tien violisten van de wereld. De Master weet het ook zeker, zij zít op viool!

Ohja, vandaag is de Master het internet weer schuin overgestoken. Zijn interview is nu op alle belangrijke websites ter wereld te zien. Ok, op 3 redelijk grote websites in Nederland dan...

1 opmerking:

Je(o)pa zei

Hey Master,
Wat een genoegen jou en je prachtige, zwangere Marije weer te zien in onze casa.
Veel succes deze week.
Tot de 19e december.
Groetjes,
Je(o)pa.