vrijdag, december 11, 2009

Het Mastertje Van De Radio (2)

Vanmorgen kwam de Master extra vroeg aan op z’n werk. Twintig minuutjes later zat ie fris gedouched (ja,voor het laatst op z’n werk) lekker te ruiken achter z’n Macbook te wachten tot het 9 uur was. De radio was alvast op 1 gezet.

Om half tien had de Master z’n eerste afspraak. Tijdens die afspraak had Lieuwe, de manager van de Master, ook zijn radio op 1 gezet, ook hij wilde het interview niet missen dat de Master een dag eerder had gegeven. Tijdens die afspraak was er geen interview te horen. Om half elf ging afspraak nummer twee van start. De Master rook inmiddels al wat minder lekker en er was nog steeds geen spoor van een interview op de radio. Dat kon natuurlijk nog makkelijk, het was nog geen 12 uur.

Toen om 12 uur de afspraak voorbij was, had niemand het interview gehoord en rook de Master al lang niet meer naar heideplantjes. Tijd voor actie! Na een telefoontje met de redactie van Radio 1 kwam de aap langzaam maar keihard lachend uit de mouw.

Secretaresse Radio 1: “Kristien Hemmerechts? Nee, die werkt hier niet. Ik verbind je door met een collega.

Eindredacteur Radio 1: “Het spijt me Jeroen, maar het programma De Ochtenden is al anderhalf jaar niet meer op Radio 1 te beluisteren. Weet je zeker dat het zo heette?

Jeroen, collega van de Master: “Ik heb het gevonden! Het is Radio 1 van België! Ik heb de link hier! Whahaha!

Gerrit, nog een collega van de Master: “Snap je nu wél waarom je twee Belgen sprak?

Vanmiddag ging de Master iets eerder naar huis. Met in de auto lekker hard de radio aan. Radio 538 natuurlijk.

Hier kun je het interview beluisteren. (Ja, de Master begrijpt inmiddels ook niet hoe hij het niet door heeft kunnen hebben.)

1 opmerking:

Japper zei

Goed interview, weinig uh's. Maar de vraag die bij naar boven borrelt is hoe rare belgen jou gevonden hebben, ben jij daar achter gekomen? En is www.wistikal.be al geclaimd?