vrijdag, juli 10, 2009

De Pijp Der Pijpen



Ter verdediging van Gert, Johan en Onno, de heren die hier de afgelopen dagen zo hard aan de vervanging van de riolering hebben gewerkt, deze foto. Hierop is te zien dat hun inspanningen niet voor niets zijn geweest.

Met een beetje geluk (lees: niet teveel overstromingen bij andere Grunningers) ronden ze vandaag de werkzaamheden af. Voorbij is dan het veel te vroeg opstaan, de vuige bende in huis, het open riool in de voortuin en de wegkijkende blikken van de voorbijgangers. Het vleugje rioollucht dat zelfs in ons haar zit zal nog wel even blijven hangen, verwachten we.

4 opmerkingen:

JD Westhof zei

mooie foto!

JD Westhof zei

mooie foto!

Japper zei

Ik begrijp dat JD de foto mooi vindt, het kunstlicht dat in de aarde schijnt over die mysterieuze buis waar al waar men liever niet over spreekt ondergronds gaat en zich met het onuitspreekbare van de buren mengt, het heeft wel wat. best aardig. Ik hoop dat het wat doet aan de putlucht die bij het station hangt en gezien de windrichting toch bij jullie afkomstig moet zijn. Gelukkig is het geen mooi weer, dan zouden noodmaatregels getroffen moeten worden.

Jepa zei

Ik ruik het hier!
Fijn dat het achter de rug is.

Succes volgende week. Mijn laatste week voor de 4-daagse!
Gisteren 42 km gelopen, ging goed.
Groetjes,
Jepa.