dinsdag, oktober 07, 2008

'We' hangen!

Morgen is het zover, dan vindt de officiele aftrap plaats van TipSpots. Om 17:00 uur verzamelen 35 betrokkenen zich in Café Buckshot aan het Zuiderdiep om te vieren dat ‘we’ in de abri’s hangen. Op maandag 14 april rond 15:00 uur zaten de Master en Elsa met een vieze smaak in hun mond bij te komen van een gesprek met een partij die, bleek toen, niet over de database beschikte die we nodig hadden om een idee dat we hadden te kunnen realiseren. De vieze smaak kwam uebrigens van de smerige koffie die we voorafgaand aan het gesprek gekregen hadden.

Maar goed, om 15:00 uur bekeken we welke opties we hadden om toch te realiseren wat we wilden; een concept dat jongeren, winkelen en lokale ondernemers bijeenbracht. Elsa kwam toen met een lumineus idee en vijf minuten later was TipSpots al helemaal uitgepingpongd. Zo snel en makkelijk kan het gaan.

We zijn 176 dagen (en bloed, zweet, tranen, highs en lows) verder en vandaag hingen ze er, onze abri’s met jonge modellen, aangekleed en omringd door lokale ondernemers. Lokale ondernemers die bereid zijn om te betalen voor hun plek omdat ze geloven in het idee. Geloof me, er vlogen vanmiddag, bij het zien van de abri’s, een paar kleine orgasmusjes rond de hoofden van Elsa en de Master.


De eerste beelden van de abri's! (Zuiderdiep)


Plekje 1 in Grunn, de Grote Markt!

Om alle collega’s mee te laten genieten van de eerste abri’s hebben we ze vanavunt in het geheimste geniep opgehangen in het atrium van NDC Mediagroep. De Master is benieuwd hoe de reacties morgen zullen zijn. Waarschijnlijk zal het enthousiasme ernstig tegenvallen, maar morgen rond deze tijd maalt de Master daar geels nie om. Dan zit ie met een beetje geluk, moe maar voldaan en een beetje aangeschoten, te genieten van het moment. En dat is dik verdiend, al zegt de Master het zelf!

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Hulde Master,
Ik ben trots op je.
Veel succes met Tipspots.
Groetjes,
Jepa.

JD Westhof zei

He Master,

ziet er erg goed! De haar abri lachte me toe vlakbij mijn huis.

Goed werk.
JD