zondag, april 13, 2008

The Making Of The Zomervakantie

Dit weekend had een duidelijk thema: vakantieplanning. Voor dat doel waren Jepa en Jema speciaal uit Heerde in gevlogen. De beide Italie-specialisten meldden zich op zaterdagochtend keurig om 12:00 aan de poort. De Master had nog wat belletjes in het hoofd van het Mobiele Filmfestival “Viva la Focus” en de borreltjes die daar waren genuttigd de avunt ervoor. Maar de knop moest om, er was werk aan de winkel.

Nadat de appeltaart en koffie achter de kiezen waren, Jepa het toilet al had bezocht en Jema de eerste Italiaanse woordjes al met Jepa had gewisseld, werden de eerste urls al ingevuld. Want vakantieplanning bij de Master thuis geschiedt uiteraard vanachter de Mac. En bij de tweede link was het al raak; een mooi 17e eeuws compex op een heuvel in Umbrie. Vlakbij Lago Trasimeno en heel dichtbij mooie steden als Asissi en Perugia ligt Bettona, een klein en heel oud stadje dat gedurende een week onze uitvalsbasis wordt. De basis is van alle gemakken voorzien, zoals je hieronder ziet.


Wat we na die week gaan doen is nog onzeker, maar we hebben wat lijntjes uitgeworpen. De Master houdt je op de hoogte.

Door alle gezoek, gemail en geklik heeft de Master zowaar even genoeg achter de compu gezeten. Daarom geen verhalen over Viva la Focus, geen reportage over de Euroborg waar de Master vanmiddag was en ook geen foto’s van het hoofd van de Master onder de vogelpoep.

De Master wil nog slechts één punt maken. Een Grande Punto! Dat is de auto waarmee we straks door de heuvels en over de Italiaanse autostrada knallen. Hij is vandaag alvast geregeld.

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Bella machina e bella vacanza.
Saluti,
Jepa.

Jeroen W. zei

Grazie mille Jepa!

Anoniem zei

Ancora una bella storia!
Que bella macchina per girare nella bella Italia,
tanti saluti, jema.

Jeroen W. zei

Jema! Wat mooi en dank je!