donderdag, januari 10, 2008

De Zanger Met De Hangende Hand

Het bloed kruipt waar het niet gaan kan, dat ondervond de Master gisteren weer es aan den lijve. Gisteren was het normaliter lege atrium van het pand van Dagblad van het Noorden bommetjevol vanwege de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie. Groot verschil met vorige jaargangen was dat het dit jaar een feest was in plaats van een receptie. De hand van Marleen, een van de favoriete collega’s van de Master, was voelbaar aanwezig in alle facetten. Vier efficiente paden langs heerlijk eten, centraal opgestelde barren en platen vol sjampoppel bij de ingang; de Master wist al meteen dat het een goeie purtie zou worden…

Maar natuurlijk eerst luisteren naar de jaarlijkse speech van Gijs, de Baas Van De Krant. Daarna eten en toen drinken! De Master vindt drinken aan het eind van de middag al jaren fijn en de borrels gingen er ook nu weer prima in.


Gijs preekt voor een volle parochie - Hazepeper, the Band

Voorin de zaal speelde de band Hazepeper als nooit tevoren. Collega’s Wil, Nellie en anderen kregen de boel goed aan het dansen, dus ook de Master stond lekker te swingen. Na het laatste nummer werd er meer geeist door iedereen vooraan en dat kon, maaarrr… dan moest de Master ook meezingen!

Zogezegd zogediggiedaan. Na een paar tellen hard-to-get-spelen klom de Master op het podium. De rest is inmiddels geschiedenis. Hieronder de enige opname van het optreden. De oplettende kijker herkent de kledingstilo. Magnus-bar-met-propedeuse-op-zak. Kijk en luister naar De Zanger Met De Hangende Hand… en z’n groupies.

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Heel gaaf Master.
Jepa was er graag bij geweest.
Groetjes,
Jepa.

Pipien zei

He Jerony!

Geweldig. Wou dat ik je live had kunnen zien. Ziet er goed uit...of nee...hoort goed!

Doegggg

Anoniem zei

Hey Master,
Goed weekend gehad?
Hier in Heerde alles kits.
Succes deze week.
Groetjes,
Jepa.

JD Westhof zei

ik wil nieuwe verhalen horen masta!!!