maandag, november 16, 2009

Douchen in Sarajevo



De badkamer van de Master en Smitty is hard toe aan een upgrade. Vanaf volgende week wordt er een nieuwe badkamer geinstalleerd, maar eerst moet de ouwe eruit, das logisch. Maar hoe pak je dat aan? De Master is ook maar de Master en Smitty moet ook enigszins ontzien worden. Lastig, lastig…

Lastig? Helemaal niet! Berth en Lineke kwamen to the rescue! Afgelopen zaterdag stond fase 1 van Operatie Badkamer 2.0 op het program: De Sloop. Men neme 1 Berth en 1 Lineke, 2 beitels, 2 hamers en wat glazen water. Men plaatse Berth en Lineke met hun gereedschap in de te slopen badkamer, et voila! Koud 5 uur later was er geen tegel meer te bekennen in de badkamer 1.0. De Master en Smitty hielpen natuurlijk ook mee, maar het moordend werktempo van het Dynamisch Duo uit Bedum is onnavolgbaar.



Sinds zaterdag zingt de Master zijn liedjes ‘s ochtends in een omgeving die doet denken aan Sarajevo in 1994. Maar je zult de Master niet horen klagen, dat komt nog wel. Er breken straks drie zware weken aan waarin de Master wat vaker bij zijn vriendjes en vriendinnetjes langs zal gaan, met Sanex en een handdoekje onder de arm. Controleer je deurbel vast!

Vrijdag meldt Keizer aka Kieskamp zich voor fase 1b: Het Breken van de Muur…

4 opmerkingen:

Je(o)pa zei

Hey Master,
Dat is weer een onnavolgbare reportage. Hulde en dank. Dat wordt een hele mooie badkamer, waar jullie en bébé heerlijk kunnen baden.
Groetjes en succes,
Je(O)pa.

Lau zei

zet m op bob de bouwer! ju kunt ut!
je mag anders best wel s een keer onder onze stortbak..of in de jacuzzi hoor ;)

Jepa zei

Hey Master,
Veel plezier deze week en tot zaterdag.
Groetjes,
Jepa.

Je(o)pa zei

Hoe gaat het in Sarajevo?

Heb je al nieuwe foto's?
En hoeist met the master, Marije en bébé?
Groet en succes,
Je(o)pa.