zondag, april 26, 2009

De Sjappies

Bonjour lieve vriendjes en vriendinnetjes! De Master had weer es last van een ouderwets writersblock, maar moet het nu toch zo langzamerhand weer es gaan proberen. Door die blokkade heenschrijven zegmaar. Bek op ‘t stuur. Met de billen bloot.

Vandaag heeft The Master weer een miniritje gemaakt op z'n Gazelle. Die tocht was meer symbolisch dan nuttig, en diende vooral om de laatste belletjes van gisteravunt uit zijn hoofd te bannen. Toen vierde vrind Beukie zijn 31e verjaardag en dat feest is een jaarlijks hoogtepunt. De Master ontdekte in het feestgedruis een fles Bacardi en de rest is geschiedenis.

Nog plannen de komende 48 uur? Voor wie ze wil zien, dringt de tijd. De abri’s met de brutale Wistikal-uil is nog twee dagen te zien in de binnenstad van Groningen. Komt dat zien dus! Voor wie een tocht naar Grunn geen optie is, heeft de Master hier een plaatje. Deze abri staat nogal pontificaal op het Gedempte Zuiderdiep, vlak voor een drukbezocht café, en tussen 2 andere levensgrote uilen die menig Groninger schrik aanjaagt. (Vooral in het donker raden we kinderen aan een andere kant op te kijken!)



Die gasten in de halte zijn uebrigens niet de eersten de besten. Van links naar rechts presenteer ik met een van trots trillend stemmetje: Tim 'Beetje Laat Geworden' B. (afstudeersjappie), Kasper 'De Tong' S. (afstudeersjappie), Jeroen (ingenieur en de maker van Wistikal), Gertjan (stageslaaf van Jeroen) en Eddie aka The Schuk, Schukkinator, Skuksen, Ettepet, Lauwe Smurf (senior stagiair en de échte manager van Young Einstein). Met die gasten zit de Master dus elke dag opgescheept... morgen gelukkig weer!

Ohja! Hij komt weer terugge! Jandaan, de lievelingsbroer van de Master. Hij is met zijn liefje Melissa al bijna een maand aan de andere kant van de wereld. In Indonesie hebben ze, afgezien van de meest smerige wc-potten, kamers met geesten, lieve mensen en goeie eettentjes, ook het geboortehuis van de moeder van de Master bezocht. Hun avonturen vind je hierrr.

4 opmerkingen:

Jepa zei

Welcome back Master.
Direct weer een hoog niveau.
Hulde en groet,
Jepa.

Japper zei

och arme een blok op je writer.. Dat moet zwaar op je schouders gedrukt hebben. Ik ken het gevoel. Kom op, begin met een beginnetje en laat dan de stroom komen, houdt die niet tegen. Ik zal je volgen en hoop op een nieuw brilletje...

Ard zei

Ey,

je hebt het ook maar druk met verhaaltjes. Leuk om die abri's te zien trouwens in Stad!

Wel jammer dat de Kunneginne dan gister geen aankondiging deed. Maar kon ook niet, ze zat aan de thee en een cakeje bij haar zoon en fam.....*sugt*, weer no points

Anoniem zei

Hi die master,
tof dat je weer aan het schrijven bent, we misten het al. Nog steeds in prima vorm hoor. Zeg, ik kom in Juli bij je langs, als we nog vanuit NYc naar Groningen mogen komen door die zwijnen flu.
Je neef begint 4 mei met de examens, duimen dus
veel groeten
jeuncle