woensdag, juni 25, 2008

De Master Wordt Al Echt Een Grote Jongen

Yow! Zijn we weer! De Master is terugge! Met hoar op zien rugge! Haha! Yeah! Alles goed met jou? Mooizo! Hier gaat alles ook goed, dank je.

De Master is nog altijd die explosieve mix van impulsen, enthousiasme en een gat in z’n hand. Hij komt net uit de Saturn (Mediamarkt voor sloebers) omdat ie een cadeautje wilde kopen voor Marije. Hij had zijn zinnen gezet op een Nintendo DS (met een kek geheugenspelletje), een soort nieuwerwetse Gameboy, maar dan meer voor meisjes. En als de Master iets wil kopen, dan zal ie ook iets kopen, althans zo was het lange tijd.


De DS, een digitaal opmaakdoosje.

Maar... Na bijna twaalf jaar samenleven met Smitty schieten bij de Master niet alleen maar koopsignalen door zijn hoofd. Steeds vaker haalt ie even adem en overdenkt dan de situatie. Zo ook vandaag. De Master besloot om even te bellen met het thuisfront om te checken of de mate van blijdschap OM en de hoogte van de kostprijs VAN de surprise overeenkwamen.

Goeie call, al zegt de Master het zelf. Honderdvijfennegentig eetjes in de zak gehouden en zijn vriendin is nog exact net zo blij met em. Sterker nog, na dit voorzichtige teken van volwassenheid, misschien nog wel iets blijer!

5 opmerkingen:

JD Westhof zei

Ook de broeder van de master vindt jou een hele mooie jongen.

Jeroen W. zei

Wessie, je bent ZELF een mooie jongen!

Anoniem zei

jeuncle is ook trots.
Mijn grote jongen wil in July een paar dagen naar Gru komen, veel plezier
jeuncle

Anoniem zei

Je leert het wel Master!
Goed gedaan.
Groetjes,
Jepa.

Anoniem zei

Lieve zoon,

Alles goed met je? Wij hebben een fijn weekend gehad. Jij ook?
Ik heb vandaag nog een flinke training gedaan van ruim 35 km.
Was om 7 uur al op pad. Voel de benen nu wel, maar op een goede manier.
Groet en succes deze week,
Jepa.