vrijdag, december 07, 2007

Videyou, hoe en wanneer?

Videyou, de site voor videoboodschappen, krijgt op dit moment de laatste fixes en features ingespoten door medeblogger Teye H. Ik hoop dat hij straks trots mag zijn op zijn laatste kunststukje; Teye gaat NDC Mediagroep namelijk verlaten. Hij kiest ervoor om in dienst te treden bij een paar vrienden die een eigen bedrijf hebben. Godspeed Teye!

Vanaf half januari is het dan de beurt aan Elsa om te excelleren met een moddertjevette introductiecampagne. Wat die behelst? Daar geeft de Master natuurlijk geen antwoord op. Datsnapjetochzekerzelfookwelonnie?

Nu de bouw er zo goed als op zit en er godeszijdank alweer nieuwe concepten beginnen op te borrelen, heeft de Master mooi de tijd om wat te vogelen en te experimenteren met het fenomeen videoboodschap. Want waar kun je die nou goed voor gebruiken? En wat heb je ervoor nodig?

Om met dat laatste te beginnen: iets om een filmpje mee op te nemen. Dat kan een webcam zijn (errug makkelijk!), je mobiel (vaak wat brak qua kwaliteit) of een fotocamera (die je natuurlijk niet altijd bij je hebt) met videofunctie.

Daarnaast heb je een beetje lef nodig, want anders dan bij een sms’je, geef je wat meer weg van jezelf dan alleen een signaal. Voor mensen die hier tegenaan hikken, heeft de Master drie woorden en een getal: Logitech QuickCam Pro 9000. Kijk hier maar es wat je daarmee kunt.

Blijft over: wanneer verstuur je een Videyou? Wat dacht je van: wanneer niet? Hieronder wat voorbeelden van mooie gelegenheden om een videoboodschap z’n werk te laten doen. Impact gegarandeerd en alleen de voorpret is al enorm.

Sterkte: Vriend Rie brak na zijn hand en pols ook nog zijn kies.


Verre vrinden: Videyou aan Erik die in India zit. (Nu nog zonder diarree)


Jarige Joppen: Vrind Assn werd 34.


Er zijn natuurlijk meer toepassingen en die kun je HIERRR bekijken. De Master moet nu de voorbereidingen treffen voor een weekend klussen-op-de-knibbels...

1 opmerking:

Pipien zei

He Jerony,

Misschien is een carriere voor de camera ook wel wat voor jou ;-)
Gaat goed met je filmpjes. Erg leuk om te zien!

Fijn weekend!